YOUのデジタルマニアックス

カメラや写真の気になるニュースや話題をポストします

スポンサードリンク -
#SONY

SONY α33/α55 in ディズニーランド(dfpro.nl)

Pocket
LINEで送る

ソニーα33・α55の発表直後、パリのディズニーランドでハンズオンされた静止画のサンプル作例と動画の作例がアップされています。

α33の静止画作例はこちら

Sony A33 testfoto’s: Disneyland Parijs (update) – DIGIFOTO Pro

Soms heb je als verslaggever best een mooi leventje. Wanneer je op kosten van deze en gene met de gloednieuwe Sony A33 daags na de persintroductie in Disneyland Parijs mag spelen bijvoorbeeld. Hier de eerste testfoto’s, rechtstreeks uit Parijs.


α55の動画の作例はこちら

Sony A55 testfoto’s en video’s – DIGIFOTO Pro

Tijdens de perstrip in Disneyland gingen we ook aan de slag met de Sony A55 en de nieuwe Zeiss 24mm f/2. Uiteraard moest de camera mee een achtbaan in voor een filmpje, tijdens het wachten was er mooi tijd voor wat ‘bokeh’ shots.

Pocket
LINEで送る

Amazon アソシエイト


関連コンテンツ

楽天トラベル

コメントを残す

Amazon プライム対象